Kontakt

Reko s.r.o. 

Husova 123, 551 01 Jaroměř, Česká Republika
IČO: 44499850 DIČ: CZ44499850
Zápis: OR u KS Hradec Králové, odd. C vložka 1387

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ VE SPOLEČNOSTI REKO S.R.O. ZDE:

Vedení společnosti

Věra Navrátilová
Jednatelka
Tel.: 491 840 012
Mobil: 739 036 036
E-mail: navratilova@reko-sro.cz

Ekonom 

Ing. Věra Košťálová
Tel.: 491 840 014
Mobil: 736 752 176
E-mail: kostalova@reko-sro.cz

Odbyt řemeny a pásy
 

Milan Holeček
Mobil: 736 752 175
Tel.: 491 840 019
Fax: 491 840 021
E-mail: holecek@reko-sro.cz


Jakub Vohralík
Mobil: 725 592 191
Tel.: 491 840 018
Fax: 491 840 021
E-mail: vohralik@reko-sro.cz


Tomáš Hasník
Mobil: 727 928 025
Tel.: 491 840 017
Fax: 491 840 021
E-mail: hasnik@reko-sro.cz

Vedoucí výroby pásy a řemeny

Bc. Petr Kotýnek
Tel.: 491 840 017
Fax: 491 840 021
Mobil: 605 918 975
E-mail: kotynek@reko-sro.cz

Servis 24h - NON STOP

Mobil: 605 918 975
Mobil: 736 752 175
Mobil: 739 036 036

Divize technické konfekce

Ing.  Štefan  Spányik 
Tel.: 491 840 016, 491 840 022
Mobil: 736 472 656
E-mail: odbyt@reko-sro.cz , spanyik@reko-sro.cz

Obchodní zastoupení

Kraj Ústecký, Plzeňský, Karlovarský
Tomáš Hasník   
Tel.: 491 840 018
Mobil: 727 928 025
E-mail: hasnik@reko-sro.cz

Kraj Praha, Středočeský, Jihočeský
Radomil Dráb
Mobil: 728 831 201
E-mail: drab@reko-sro.cz

Kraj Jihomoravský, Moravskoslezský, Olomoucký, Zlínský
Karel Šmarda
Mobil: 775 313 364
E-mail: smarda@reko-sro.cz

Najdete nás na Facebooku i Google+

  

Vyplněním kontaktních údajů souhlasíte se zpracováním svých osobních údajů v souladu s Nařízením EP a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů („GDPR“) a se zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů. Udělení souhlasu je dobrovolné a může být kdykoli bezplatně na adrese správce odvoláno.

Kontaktní formulář

Opište kontrolní text

(opište text z obrázku)

GDPR - Zásady zpracování osobních údajů

* - takto označené položky je nutné vyplnit

Kontakty

Telefon: +420 736 752 175
Telefon: +420 727 928 025

E-mail: info@reko-sro.cz

O firmě

Reko s.r.o.
Husova 123
551 01 Jaroměř

: 44499850

DIČ: CZ44499850